Vastgoed Reyné
Oudenaardseheerweg 14 A 9810 Nazareth

SLEEPSTRAAT GENT: Gerenoveerd statig herenhuis met handels- en woongelegenheid in het centrum van Gent (8 % bruto rendement)

Handelspand voor € 625.000

Sleepstraat 59, 9000 Gent Bekijk op kaart
Ref: Celik2

Delen

4 slaapkamers
2 badkamers
EPC: 179 kWh/m2/jaar

Dit statig herenhuis met prachtige voorgevel is gelegen nabij het historisch centrum, Patershol, Vrijdagsmarkt... Deze handelszaak met woonst werd bijna volledig opnieuw ingericht (EPC- label “B” score 179kWh/m²) en kan voor vele doeleinden gebruikt worden zoals voor cohousing, als Bed & Breakfast, handelszaak beneden (verhuurd aan 1.250 €/maand) en boven woonst (eveneens verhuurd aan 3.800 €/maan met inbegrip van elektriciteit en gas) met 2 prachtige badkamers, splinternieuwe ingerichte keuken, 3 ruime slaapkamers waaronder een mega zolderkamer met apart toilet. (voldoet 100% aan brandwerende normen en per verdieping zijn er aparte tellers)
Dit pand omvat een gelijkvloers en 2 volle verdiepen en een ingerichte dakverdieping. (Alles vergund)
- Gelijkvloers omvat: een gemeenschappelijke inkom die leidt naar de handelszaak en trap naar de bovenverdieping. De handelsruimte vooraan is gevloerd. Verder is er een aparte ruimte achteraan die dienst kan doen als keuken, (afzuiging al aanwezig). Twee toiletten aanwezig en kelder.
- 1steverdieping: Privé inkom met ruime leefruimte met prachtige nieuwe keuken. Verder hebben we een aparte natte cel met toilet, lavabo en inloopdouche (alles nieuw), aparte berging met individuele tellers en gas verwarmingsketel, Deze verdieping beschikt eveneens over 1 slaapkamer en een mooi terras. De privé inkom,  leefruimte en slaapkamer zijn afgewerkt met parketvloer.
- 2de verdieping: Privé inkom met 2 ruime afzonderlijke kamers. Verder hebben we een aparte natte cel met toilet, lavabo en inloopdouche (alles nieuw), aparte berging met individuele tellers en gas verwarmingsketel, Deze verdieping beschikt dus over 2 slaapkamesr. De privé inkom,  slaapkamers zijn afgewerkt met parketvloer.
- 3deV: Afgewerkte dakverdieping met afzonderlijk toilet

Voor alle info en bezoek aan de woning : Landmeetbureau-Vastgoed Reyné: 0475/26.28.28

Naam
Frank Reyné
E-mail

Prijs
€ 625.000

Gelijkvloers

2x Badkamer
5x Toilet
Keuken
Eetkamer
4x Slaapkamer

EPC
179 kWh/m2/jaar
Label
epc waarde b
179 kWh/m2/jaar

Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven